Maatregelen en veelgestelde vragen omtrent het coronavirus.

Door het coronavirus is het momenteel wat lastiger om persoonlijk contact met u te hebben. Graag staan wij op andere manieren voor u klaar. Daarom kunt u vanaf nu ook met ons WhatsAppen of videobellen. Wij staan u graag online te woord!

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft effect op ons allemaal. Natuurlijk hebben we preventief de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen waarmee een bezoek aan onze showrooms op reguliere openingstijden mogelijk blijft. Aan welke maatregelen kunt u denken?

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
  • Wij houden gepaste afstand – minimaal 1,5 meter – als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent handenwassen.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden.

Blijft u liever thuis? Zowel online als telefonisch zijn wij goed bereikbaar!

Het persoonlijke contact zoals u dat van ons gewend bent, is misschien momenteel wat lastiger, toch kunt u ook in deze moeilijke tijd op ons rekenen. Wij staan u zowel graag in onze showrooms, als online te woord!

Vriendelijke groet ,

Team Breelease

Menu
× Kan ik je helpen?