WIJ ZIJN BEREIKBAAR VIA WHATSAPP & VIDEOBELLEN

Whatsapp.

Door het coronavirus is het momenteel wat lastiger om persoonlijk contact met u te hebben. Graag staan wij op andere manieren voor u klaar. Daarom kunt u vanaf nu ook met ons WhatsAppen of videobellen. Wij staan u graag online te woord!

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer  06 - 82447517 toe aan uw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

Wanneer u contact opneemt met ons via WhatsApp, houdt dan alstublieft rekening met het volgende:

  • Deel geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Wij vragen u nooit om uw financiële gegevens (rekeningnummers, saldo informatie, pincodes etc.) met ons te delen via WhatsApp. 
  • Om phishing te voorkomen reageren wij enkel op berichten van u. Wij nemen niet vanuit onszelf contact met u op via WhatsApp.

Dus heeft u een vraag? Neem dan gemakkelijk hieronder contact met ons op via Whatsapp.

KLIK HIER

Videobellen.

Heeft u bij ons een auto gezien waar uw interesse naar uitgaat, maar wilt u deze liever niet in onze showroom bekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om een videoafspraak in te plannen. Onze verkoopadviseur laat u de desbetreffende auto van binnen en buiten zien en u kunt direct al uw vragen stellen. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

  • Skype
  • WhatsApp videobellen
  • Facetimen (Apple)

U heeft contact via uw smartphone, tablet of computer wanneer het u uitkomt. Plan direct uw afspraak!

KLIK HIER

Menu
× Kan ik je helpen?