De Hyundai KONA Electric via ons nog beschikbaar!

Hoge actieradius

Deze eerste volledig elektrisch aangedreven SUV van Europa is onweerstaanbaar dankzij zijn hoge actieradius van 449 km. Door de toevoeging van 3 fasen laden kan de KONA 3x zo snel laden bij een publiek laadpunt. 

Uitstraling 

Dankzij het stoere en krachtige uiterlijk en het ruime interieur biedt de Hyundai KONA Electric een ongekend rijcomfort. De grote bagageruimte van 332 liter kan ook fungeren als laadvloer wanneer de banken ingeklapt worden. Dan beschikt u over een bagageruimte van maar liefst 1,114 liter. Het materiaalgebruik van het interieur en de gebruiksvriendelijkheid van het infotainmentsysteem maken deze uitrusting zeer luxe. Een sportieve degelijke elektrische auto met innovatieve functies en enorm hoge prestatiecijfers. Een sportieve degelijke elektrische auto met innovatieve functies en enorm hoge prestatiecijfers. 

Optimale wegligging

Door de batterijligging op de bodem van de auto heeft Hyundai gezorgd voor een optimale wegligging. Hierdoor gaat de grote van de batterij niet ten koste van het interieur. De componenten van de elektrische aandrijflijn zijn goed op elkaar afgestemd en zijn ontwikkeld voor geweldig weggedrag en overtreft de eisen van elke rijder. 

Hoogtepunten

  •  Lagere verbruikskosten (stroom i.p.v. brandstof)
  •  Lage fiscale bijtelling
  •  Beste lease deal voor jou via Breelease
  •  Flexibel en snel opladen (snelladen in 54 min.)
  •  indrukwekkende snelle acceleratie (0-100 km) in slechts 7,6 sec.
  •  Actieradius van 449 km (hogere segment)
  •  64 kWh batterij voor een vermogen van max. 150 kWh

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wacht niet te lang!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons partnerschap en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?