Rij dit jaar nog met 8% bijtelling!

Hoge actieradius

Een volledig elektrische en zeer populaire SUV met een hele hoge actieradius van maar liefst 445 kilometer. Dit is echt een unieke prestatie voor een elektrische auto, de enige die deze actieradius overtreffen zitten in een duurder segment, zoals bijvoorbeeld de Tesla. Wat ook een groot pluspunt is, is dat de e-Niro modellen de mogelijkheid bieden om tot wel 3 keer zo snel te laden bij een openbaar punt.

Uitstraling 

De auto beschikt over een enorme hoeveelheid ruimte en is een zeer geschikte gezinsauto. Genoeg zitruimte, zowel voor als achter en wanneer de banken naar beneden geklapt zijn ontstaat er een grote laadruimte. Van binnen heeft dit model een luxe uitstraling door het materiaalgebruik. Stoel en stuurverwarming bieden dat extra comfort.

Optimale wegligging

Het is comfortabele stille auto met flink wat kracht. Met het onderstel heeft KIA geprobeerd een beetje het zelfde effect te bereiken, het is geen overdreven sportieve auto, hij is iets harder geveerd dan de gewone Niro. Het is een zeer geschikte auto voor dagelijks gebruik in Nederland. Vooral voor de zakelijk rijder, waarbij het voornamelijk gaat over de maandprijs en de bijtelling is dit een goede deal.

Hoogtepunten

  •  Lagere verbruikskosten (stroom i.p.v. brandstof)
  •  Lage fiscale bijtelling
  •  Beste lease deal voor jou via Breelease
  •  Flexibel en snel opladen (snelladen in 30 min.)
  •  indrukwekkende snelle acceleratie (0-100 km) in slechts 7,8 sec.
  •  Actieradius van 455 km (hogere segment)
  •  64 kWh batterij voor een vermogen van max. 150 kWh

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wacht niet te lang!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons partnerschap en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?