Krachtige performance met een Scandinavisch premium luxe!

Elektrische luxe

Ben je opzoek naar een luxe cross-over, die nog wel net binnen budget van veel leaserijders past, dan is dit de auto voor jou. Polestar is een dochterbedrijf van Volvo en ook onderdeel van het Chinese Geely. In maart dit jaar is Polestar begonnen met de productie van de Polestar 2 in China. De eerste exemplaren zijn inmiddels uitgeleverd en rijden.

Uitstraling 

Een paar opvallende eigenschappen van dit luxe design zijn de automatische achterklep met daarachter 405 tot 1095 liter bagageruimte en een optionele trekhaak die wel tot 1500 kilo kan trekken. Deze haak ka je met een knop elektrisch binnenhalen. Het unieke aan deze Polestar is dat het de eerste auto is met Android als besturingssysteem. Tijdens het rijden zie je in de spiegels een klein LED lampje die aangeeft dat je naast een auto rijdt.

Optimale wegligging

De Polestar 2 is vanaf het begin echt ontworpen als elektrische auto. De 78 kWh accu zit in de bodemplaat verwerk. Ondanks een redelijk gunstige weerstandscoëfficiënt van 0,28 is de Polestar met ruim 2100kg vrij zwaar, ongeveer 300kg zwaarder dan de Model 3 en een Kona of e-Niro. De elektromotor op de vooras doet het meeste werk. Samen met die van de achteras is de Polestar goed voor 408 pk en 660 Nm. Hij trekt van 0-100 in 4,7 sec. De topsnelheid is begrensd op 205 kilometer per uur.

Hoogtepunten

  • Scandinavische premium luxe
  • 470 km actieradius
  • Next level infotainment systeem
  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • Cruise Control
  • LED lichten
  • Hill Assist
  • Verkeersbordherkenning
  • Glazen dak
  • 360 parking camera

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Dit is echt een uniek model!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons partnerschap en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?