Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch!

Sportieve luxe

Volgens Volkswagen gaat de massa binnenkort elektrisch rijden dankzij de ID.3. Na heel wat vertraging is de ID.3 sinds september beschikbaar en wij verwachten een enorme vraag naar dit sportieve model. Het standaard model van de ID.3 heeft echt al een goede basis voor een sportieve uitvoering. 

Uitstraling 

Het silhouet van de ID.3 is er eentje van een typische elektrische auto. Vormgegeven in de windtunnel, de wielbasis is groot en het accupakket zit tussen de assen in. Een dichte neus, met een zware motorkap. Dit doen ze voor de verdeling van het gewicht, ivm het plaatsen van de motor achterin. Door meer druk op de achterwielen heb je meer tractie en een kortere draaicirkel. Niet alleen de draaicirkel is korter dan bij de Golf, het model zelf is ook een centimeter korter.

Het interieur is zeer ruim. Achterin en voorin is er meer dan genoeg beenruimte en met een bagageruimte van 285 liter inhoud kun je er genoeg in kwijt. De ruimte voorin komt voornamelijk door het minimalistische ingerichte dashboard. Het interieur maakt op het eerste gezicht een vertrouwde indruk, omdat het niet zoveel afwijkt van de modellen die Volkswagen vandaag de dag produceert. 

Optimale wegligging

Het rempedaal is soepel, waardoor je niet, zoals met veel elektrische auto’s, te hard tot stilstand komt. De besturing is licht, en door de vering en de dempers heeft de ID.3 een flink incasseringsvermogen. In de sport stand wordt hij wat strakker, maar in de comfortstand is het een hele comfortabele auto om rijplezier in te beleven.

Hoogtepunten

  • 204 pk sterke elektromotor 
  • Rijbereik 300 tot 420 kilometer
  • Snelladen met 100KwH (ongeveer 30 minuten)
  • 8% bijtelling
  • Navigatiesysteem
  • Climate control

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Dit is echt een uniek model!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?