‘Hoe werkt dit keurmerk precies & waarom is het belangrijk om op dit keurmerk-logo te letten’?

 

Het keurmerk Private Lease.

Stichting Keurmerk Private Lease staat voor betrouwbaarheid, helderheid en transparantie en onafhankelijkheid. Het keurmerk van deze stichting staat dan ook in het teken van het beschermen van de consument, zodat deze veilig en verantwoord een auto kan leasen. In goed overleg met de leasemaatschappij beschermt de onafhankelijke stichting de belangen van de consument.

Waarom een keurmerk?

Het verlangen om als consument zorgeloos auto te rijden wordt steeds groter. Private lease biedt mogelijkheden voor iemand die een nieuwe auto wilt rijden, maar niet in een klap veel geld kwijt wil zijn. Daarom ook dat er een grote stijging te zien is in het leasen van een auto als particulier. Waar de vraagt stijgt, stijgt vaak ook het aanbod. Het is voor de consument natuurlijk wel belangrijk dat de aanbieders te vertrouwen zijn. Er zijn samen met de consumentenbond duidelijke afspraken gemaakt waaraan alle leasemaatschappijen met het keurmerk zich aan dienen te houden.

Op welke 5 zekerheden kun je rekenen?

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten 

Keurmerk deelnemers?

Op de site van het keurmerk Private lease kun je alle deelnemers vinden. Kijk op www.keurmerkprivatelease.nl voor meer informatie.

Contact

We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn omtrent dit onderwerp. Wij willen je graag van persoonlijk advies voorzien! Vul het contactformulier in of bel ons direct op 010-2424010.

Wij helpen en informeren graag, neem geheel vrijblijvend contact op!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons partnerschap en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?