‘Wat zijn de trends en waar ligt het toekomstperspectief van dit populaire inmiddels luxe vervoersmiddel’?

Darwin-dag!

Een ode aan de evolutietheorie! Darwin’s sleutelrol in de evolutie van “molecuul tot mens” inspireert ons om eens te duiken in de evolutie van de auto. Van “paard & wagen tot elektrisch model” en waar gaat het naartoe met de ontwikkelingen van mobiliteit? Wat zijn de trends en waar ligt het toekomstperspectief van dit populaire inmiddels luxe vervoersmiddel? Lees hier meer..

Mobiliteit en milieu

Klimaat is een van de belangrijkste thema’s waardoor er steeds vaker gekeken wordt naar alternatieve schone vervoersmiddelen. Minder CO2 uitstoot vraagt om een nieuwe realiteit en het aanpassen van de huidige infrastructuur. 

Elektrisch rijden & fietsen

Bij het verduurzamen van personenauto’s en bedrijfswagens worden de eersten stappen bij veel merken gezet. Voor veel modellen is er inmiddels een elektrische variant en er komen er steeds meer bij. Volgens Greenpeace maakt elektrisch rijden ons minder afhankelijk van de import van brandstoffen en gas uit het buitenland. Het lokaal produceren van hernieuwbare energie is veel groener en biedt veel voordelen. Zo heeft een batterij het voordeel van meermaals opladen en kan hergebruikt worden, waar brandstof wanneer het op is altijd weg is! https://bit.ly/3qaeEFX

In de steden heeft de komst van de elektrische fiets zelfs de potentie om een auto te vervangen. Door de hogere actieradius van de e-bikes worden lange afstanden steeds vaker met de elektrische fiets afgelegd. Wist je dat wij ook fietsen leasen? Het is een voordelige oplossing, want door de leasefiets-regeling kan dit op kosten van de zaak. Zakelijke of privé kilometers maakt niet uit. Als werknemer hoef je alleen de bijtelling te betalen. Deze is sinds 1 januari 2021 maar 7%. Lees meer op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/fiets/fiets-van-de-zaak.

De toekomst?

Door de huidige gang van zaken zien we een versmelting van het werken en wonen. Er ontstaat een nieuw bewustzijn die verder reikt dan alleen kijken naar een duurzamere oplossing. Flexibiliteit en efficiëntie zijn daarin belangrijke begrippen. Zo vindt men flexibel reizen en de keuze hebben in de vorm van vervoer essentieel. Bezitten is niet langer nodig, maar men betaalt liever voor gebruik. Het gaat hierin om snelheid, kosten, milieu en gemak.

Contact

We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn omtrent dit onderwerp. Wij willen je graag van persoonlijk advies voorzien! Vul het contactformulier in of bel ons direct op 010-2424010.

Wij helpen en informeren graag, neem geheel vrijblijvend contact op!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons partnerschap en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?