De Crafter Bestelwagen, een doordachte bedrijfswagen‘!

VW bedrijfswagens.nl

Het ontstaan

Een model gebaseerd op de wensen en behoeften van echte vakmensen. Samen met de “echte” gebruiker van de bedrijfswagen creëerde Volkswagen dit model. De volkswagen Crafter, de grootste bedrijfswagen van Volkswagen. Bedoelt om de werkdag een stuk makkelijker te maken. Lees hier meer..

Overzichtelijk dashbord

Het interieur is volledig nieuw ontwikkeld. Zo hebben ze gekeken naar genoeg ruimte in de bestuurderscabine, maar ook naar wat een klant meeneemt op een werkdag en waar hij/zij behoefte aan heeft op zo’n werkdag in de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oplaad mogelijkheid voor een telefoon. De stoelen in deze ruimte zijn bekroond met een kwaliteitsstempel van AGR. Het zijn zeer comfortabele stoelen die op meerdere mogelijkheden verzet kunnen worden. Dit alles om een werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Door de hoeveelheid ruimte is er genoeg plek om benodigdheden op te bergen. Dankzij de elektromechanische besturing kunnen verschillende veiligheidssystemen en assistentiesystemen aangestuurd worden. Door Park en Trailer Assist is achteruit rijden met dit model nog nooit zo makkelijk geweest. 

Grote laadruimte

De nieuwe Crafter is er in drie verschillende lengtes en drie verschillende hoogtes. Er is een gesloten variant, een combi en je kunt kiezen tussen een enkele of dubbele cabine. Voor ieder wat wils. Het voordeel van bijvoorbeeld de voorwielaandrijving is dat hij lichter is, waardoor er meer lading in kan. Doordat er geen aandrijfstang loopt kun je ongeveer 10 centimeter aan laadruimte winnen. Een element dat voor koeriersdiensten en logistieke bedrijven heel handig is, omdat de laadruimte lager ligt. Als je vaak met zware lading de weg op moet raden ze echter wel de variant met achterwielaandrijving aan. 

De motor

Voor deze Crafter werd er een compleet nieuwe 2 liter turbo diesel motor ontwikkeld die voldoet aan de Euro 6-norm. Hij is leverbaar met vermogens van 102 tot 177 pk. De keuze tussen de verschillende aandrijflijnen maakt deze auto zeer interessant voor elk bedrijfswagen segment van timmerman tot een koerier van zware lading.

Via Breelease een goede deal

Ben je al overtuigd? Op zoek naar een grote bus en veel laadruimte, dan is de Crafter een hele goede deal! De Volkswagen Crafter nu via Breelease met een financial lease aanbod voor maar €172,- per maand. Ben je altijd aan het passen en meten met spullen die van A naar B moeten? Dan is dit het moment om over te stappen. We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn omtrent de Crafter. Wij willen je graag van persoonlijk advies voorzien! Vul het contactformulier in of bel ons direct op 010-2424010.

Wij helpen en informeren graag, neem geheel vrijblijvend contact op!

Volg Breelease.nl op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons partnerschap en ben als eerste op de hoogte van alle leuke acties die wij in petto hebben!

Menu
× Kan ik je helpen?