Disclaimer

DISCLAIMER.

AUTEURSRECHTEN.

Deze website is gecreëerd door en wordt onderhouden door Breelease bv; Breeman Automotive bv, Autolettestraat 20, 3063 NP Rotterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten.

ALGEMEEN.

Deze website (exclusief sites die eraan gekoppeld zijn) wordt beheerd door ons. Deze website is alleen bestemd voor personen die zich in Nederland bevinden. Door uzelf toegang te verschaffen tot de website gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden. Als u niet met deze gebruiksvoorwaarden akkoord wenst te gaan, verzoeken wij u deze website verder niet te bezoeken of te gebruiken. Lees deze gebruikersvoorwaarden aandachtig door voordat u de website gebruikt.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN.

UITSLUITING AANSPRAKELIJKHEID.

AAN DE WEBSITE GEKOPPELDE SITES.

De website kan verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) bevatten naar andere sites die betrekking hebben op een specifiek aspect van deze website. Dit betekent niet automatisch dat Breeman Automotive verbonden is aan deze andere sites of de eigenaren ervan. Breeman Automotive is dan ook niet verantwoordelijk voor deze andere sites inclusief de daarin opgenomen informatie.

DOOR U VERSTREKTE INFORMATIE EN MATERIAAL.

Indien u informatie of ander materiaal aan Breeman Automotive verstrekt, gaat u ermee akkoord dat Breeman Automotive hiervan gebruik kan maken. U garandeert dat de informatie of het materiaal geen inbreuk maakt op de (intellectuele eigendom)rechten van derden of anderszins onrechtmatig is. Op bepaalde onderdelen van de website kunnen de gebruikers zelf informatie plaatsen. Het is voor Breeman Automotive onmogelijk vooraf deze informatie te controleren. Breeman Automotive is hiervoor dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk. Breeman Automotive behoudt zich het recht voor deze informatie op elk moment in te korten, te wijzigen of te verwijderen.

Menu
× Kan ik je helpen?