Kennispartner

Team Breelease

Persoonlijke aandacht en service op maat maakt dat wij de beste deal vinden voor jou. Altijd. Of het nu gaat om een heel wagenpark of een short of private lease deal. Wij staan op ieder moment en voor elke vraag voor u klaar. Liever een kop koffie met één van ons? We helpen je graag verder. Meet the team!
Michel_collega_Breelease

Michel Bezemer

Fleetsales & Leasing

Ik ben Michel en ben werkzaam als Accountmanager Fleetsales & Leasing.
Mijn liefde voor de automotive branche is twee jaar geleden groter geworden toen ik begon te werken bij Breeland met de merken Jaguar Land Rover. Ondertussen heb ik ook Breeman BMW MINI eraan toe mogen voegen. Maar met Breelease kan ik mij als onafhankelijke leasepartner voor de klant nog verder inzetten. Dit omdat ik elk merk en model tegen de beste voorwaarden en inkoopcondities kan aanbieden. Of er nu voor Financial Lease, Operational Lease, Short Lease of Private Lease wordt gekozen. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van nog meer ambassadeurs maakt geeft mij enorm veel energie. Mijn persoonlijke verbondenheid met de klant staat centraal en ik streef naar de beste service en deal. Als echte Rotterdammer sta ik voor: geen woorden maar daden!

Freek Breeman

Freek Breeman

Fleetsales & Leasing

Ik ben Freek en ben werkzaam als Accountmanager Fleetsales & Leasing.
Van jongs af aan ben ik ondergedompeld in de autobranche. Je zou kunnen zeggen dat er benzine, diesel of elektriciteit door mijn aderen stroomt. Als 4e generatie in het familie bedrijf voel ik een grote verantwoordelijkheid de deal te vinden die bij u past. Persoonlijk contact met mijn klanten is voor mij erg belangrijk. Ik zal er alles aan doen om u met een glimlach in uw droomauto naar huis te laten rijden. Ik hoop u in de toekomst te ontvangen, zodat we een langdurige en succesvolle samenwerking kunnen aangaan.

Lot Breeman

Creative Marketing

Ik ben Lot en ik ben werkzaam als creatief marketeer. Na mijn studententijd en werkzaamheden in Amsterdam koos ik ervoor om terug te gaan naar mijn roots. Breelease is gevestigd in Rotterdam: de stad waar ik geboren en getogen ben. Zuid Amerika, Amsterdam en New York hebben mij gevormd en geholpen bij het ontwikkelen van mijn vaardigheden. Ik keerde terug met een rugzak vol aan kennis die ik bij Breelease in de praktijk zal gaan brengen. Ik word blij van lekker eten en het liefst kook ik voor dierbaren. Niet alleen omdat het een mooie gelegenheid is om mensen bij elkaar te brengen, het ontspant mij en ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Ik ben een echte teamspeler en geloof in ‘samen sterk’. Voor samenwerkingen, sponsorships, evenementen en ideeën kunt u bij mij terecht. Ik denk graag met u mee!

Kees Markusse

Fleetsales & Leasing Parts

Ik ben Kees Markusse en werkzaam als Accountmanager Parts Fleetsales en Leasing. Vanuit mijn achtergrond in de universele onderdelen ben ik in 2019 begonnen bij Breeman als Accountmanager Parts (onderdelen) voor Breeman BMW en Breeman MINI. Ondertussen heb ik daar ook Land Rover en Jaguar aan mogen toevoegen via Breeland Rotterdam, waardoor ik vier mooie merken vertegenwoordig op het gebied van Parts. Tijdens mijn bezoeken aan vaste en nieuwe relaties, kom ik op het gebied van sales veel kansen tegen. De stap naar Breelease, waar ik een gecombineerde functie voor de sales en aftersales invul, was dan ook makkelijk gemaakt. Mijn sterke kant is het opbouwen van een relatie met de klant. Het is mooi om wat extra’s te kunnen brengen naar mijn relaties nu ik ook leasen kan toevoegen aan mijn portefeuille. Samen met het team lukt het mij om hierin uit te blinken. Ik vind het mooi om te zien dat sales en aftersales elkaar zo aanvullen en dat ik hierdoor van meerwaarde kan zijn voor het bedrijf. Dit geeft mij energie!

Victor Koops

Backoffice medewerker

Ik ben Victor en ben werkzaam als Backoffice medewerker. Al mijn hele leven ben ik ontzettend geboeid door de wereld van mobiliteit. Na mijn werkzaamheden als privéchauffeur heb ik besloten om opzoek te gaan naar een nieuwe invalshoek in deze wereld van mobiliteit. Zo ben ik bij de Breeman Automotive groep ondergedompeld in de wereld van deelmobiliteit en voeg daar de wereld van leasing nu aan toe. En nog in Rotterdam ook. Gecombineerd met mijn drijfveer om graag achter de schermen aan ‘progress in the making’ te werken ben ik altijd bezig om de beste mobiliteitservaring te realiseren. Samen met team hebben we alle ingrediënten om jouw wens werkelijkheid te laten worden, met elke vorm van mobiliteit dan ook!

      Persoonlijk contact

Liefst direct contact met ons?

Menu
× Kan ik je helpen?