Kennispartner

Team Breelease

Persoonlijke aandacht en service op maat maakt dat wij de beste deal vinden voor jou. Altijd. Of het nu gaat om een heel wagenpark of een short of private lease deal. Wij staan op ieder moment en voor elke vraag voor u klaar. Liever een kop koffie met één van ons? We helpen je graag verder. Meet the team!
Michel_collega_Breelease

Michel Bezemer

Fleetsales & Leasing

Ik ben Michel en ben werkzaam als Accountmanager Fleetsales & Leasing.
Mijn liefde voor de automotive branche is twee jaar geleden groter geworden toen ik begon te werken bij Breeland met de merken Jaguar Land Rover. Ondertussen heb ik ook Breeman BMW MINI eraan toe mogen voegen. Maar met Breelease kan ik mij als onafhankelijke leasepartner voor de klant nog verder inzetten. Dit omdat ik elk merk en model tegen de beste voorwaarden en inkoopcondities kan aanbieden. Of er nu voor Financial Lease, Operational Lease, Short Lease of Private Lease wordt gekozen. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van nog meer ambassadeurs maakt geeft mij enorm veel energie. Mijn persoonlijke verbondenheid met de klant staat centraal en ik streef naar de beste service en deal. Als echte Rotterdammer sta ik voor: geen woorden maar daden!

florian_collega_Breelease

Florian Kraan

Fleetsales & Leasing

Ik ben Florian en als Accountmanager Fleetsales en Leasing ben ik hét aanspreekpunt voor al jouw vragen rondom mobiliteit. Samen met jou ga ik opzoek naar meer voor het zelfde. Ik ben hierbij niet alleen partner, maar informeer en adviseer je om te zorgen voor een kostenefficiënt wagenparkbeheer. Dit kan voor langlopende en/of kortlopende contracten. Mijn voorkeur gaat uit naar een MINI of BMW, maar ook voor ieder merk of model kan je bij mij terecht. Of het nu gaat om een personen- of bedrijfswagen, Breelease verzorgt het. In mijn vrije tijd ben ik graag in en op het water, het liefst als het een beetje waait. Come on board, take a ride!

Freek Breeman

Freek Breeman

Fleetsales & Leasing

Ik ben Freek en ben werkzaam als Accountmanager Fleetsales & Leasing.
Van jongs af aan ben ik ondergedompeld in de autobranche. Je zou kunnen zeggen dat er benzine, diesel of elektriciteit door mijn aderen stroomt. Als 4e generatie in het familie bedrijf voel ik een grote verantwoordelijkheid de deal te vinden die bij u past. Persoonlijk contact met mijn klanten is voor mij erg belangrijk. Ik zal er alles aan doen om u met een glimlach in uw droomauto naar huis te laten rijden. Ik hoop u in de toekomst te ontvangen, zodat we een langdurige en succesvolle samenwerking kunnen aangaan.

Charlotte Breeman

Creative Marketing

Ik ben Lot en ik ben werkzaam als creatief marketeer. Na mijn studententijd en werkzaamheden in Amsterdam koos ik ervoor om terug te gaan naar mijn roots. Breelease is gevestigd in Rotterdam: de stad waar ik geboren en getogen ben. Zuid Amerika, Amsterdam en New York hebben mij gevormd en geholpen bij het ontwikkelen van mijn vaardigheden. Ik keerde terug met een rugzak vol aan kennis die ik bij Breelease in de praktijk zal gaan brengen. Ik word blij van lekker eten en het liefst kook ik voor dierbaren. Niet alleen omdat het een mooie gelegenheid is om mensen bij elkaar te brengen, het ontspant mij en ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Ik ben een echte teamspeler en geloof in ‘samen sterk’. Voor samenwerkingen, sponsorships, evenementen en ideeën kunt u bij mij terecht. Ik denk graag met u mee!

      Persoonlijk contact

Liefst direct contact met ons?

Menu
× Kan ik je helpen?